PARTICULIEREN

Doordat onze maatschappij verhard, als ook onderlinge sociale controle op een steeds lager pitje komt te staan doen particulieren steeds vaker een beroep op beveiliging.
Dit omdat ook criminelen weten dat er bij een bruiloft, uitvaart of vakantie alle bewoners afwezig zijn. Inbraak gaat vaak gepaard met schade - angst en verlies van goederen.Vaak komt er ook een emotionele kant om de hoek kijken m.b.t. mogelijk gestolen goederen van dierbaren.

Huisbeveiliging van S.A.M Security b.v. 
kan ook hier uitkomst bieden

Conform vooraf gemaakte afspraken zal uw huis en haard beveiligd worden. Dat kan op verschillende manieren. Een mogelijkheid kan zijn, dat een van onze medewerkers in uw woning aanwezig blijft, totdat u wederom thuiskeert.

U kunt dan met een gerust hart de deur achter u sluiten, met de wetenschap, dat uw kostbare privé-bezittingen bij u thuiskomst nog steeds aanwezig zijn.

RECEPTIE DIENSTEN

Bij S.A.M-Security b.v. kunt u ook terecht voor de invulling van receptie diensten, zoals het bemensen van telefoon- centrale, portiers of loge-diensten, als ook de uitvoering van de gehele toegangscontrole, bewaking van CCTV (Camera bewaking), het sleutelbeheer ect. Hierbij ligt de nadruk vooral op dienstverlening en toegangscontrole, echter blijven we ook alert met betrekking tot het signaleren / alarmeren / rapporteren van afwijkende zaken die de veiligheid van mensen binnen de vaste objecten of de continuïteit van de betreffende organisatie in gedrang zou kunnen brengen centraal.

WINKELSURVEILLANCE

U denkt er liever niet aan, echter de cijfers bewijzen vaak het tegendeel.  Diefstal van goederen door zowel medewerkers als klanten is een van de reden dat veel ondernemers in financiële problemen belanden. Verzekeringsmaatschappijen letten hier steeds meer op.

Gebruikmaking van winkelsurveillance is de oplossing voor u.

S.A.M-Security b.v. kan dit voor u invullen. Al naar gelang de situatie of op uw verzoek kunnen we discreet of opvallend aanwezig zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en begeleiding op dit gebied, verder voor het maken van procedures op gebied van veiligheid en beveiliging voor uw personeel. Onze medewerkers werken conform de met uw samen besproken en uitgewerkte instructies.