Controle bedrijfspanden

Sluit- en veiligheidsrondes In het verlengde van vaste objecten kunt u bij ons ook terecht voor de uitvoering van binnen & buiten controleronden / opening en sluitronden / veiligheidsronden binnen deze gebouwen. Bij deze werkzaamheden staat vooral het signaleren / alarmeren / rapporteren van afwijkende zaken die de veiligheid van mensen binnen de vaste objecten of de continuĂŻteit van de betreffende organisatie in gedrang zou kunnen brengen centraal. Wanneer het personeel naar huis is, loopt de surveillant een laatste ronde door het pand. Tijdens deze ronde wordt het bedrijf nauwkeurig gecontroleerd op het afgesloten zijn van ramen en deuren, ten onrechte in / en uitgeschakelde apparatuur, verlichting, lekkage, brandgevaarlijke situaties en dergelijke. Als alles veilig is, sluit hij / zij het pand af en activeert al dan wel of niet conform overeengekomen procedure het alarmsysteem. Ook hier werken onze medewerkers conform afspraken me klant. De uitvoerende werkzaamheden worden vooraf met u doorgesproken en vastgelegd in procedures / werkinstructies. 

Hetzelfde principe geldt voor openingsrondes. Wanneer u 's ochtends arriveert, is de deur voor u geopend, het alarm uitgeschakeld, de verlichting aan en eventueel alle apparatuur aangezet. De surveillant kan indien dit  gewenst is, wachten totdat hij / zij zal worden afgelost door een van uw medewerkers. Voordelen: Uw pand wordt geopend en afgesloten door professionele mensen Slechts enkele sleutelhouders noodzakelijk brand & inbraak gevoelige situaties worden vroegtijdig geconstateerd.

Hondenbrigade

Politietaken worden voor wat betreft veiligheid en ordehand- having steeds meer afgestoten in verband met bezuinigingen. Hierdoor neemt de vraag voorparticuliere beveiligers alleen maar toe. Soms kunnen deze werkzaamheden van een
karakter zijn dat beveiliging met begeleiding van honden noodzakelijk is.

S.A.M-Security b.v. kunt u ook hier van dienst zijn en werkt nauw samen met beveiligers, die een ruime ervaring hebben in de beveiligingswereld, als ook gecertificeerd hondengeleider zijn. Voor deze beveiligers is het een sport om deze werkzaamheden samen met hun hond goed uit te voeren en werken ze alleen met honden, welke KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging) zijn gecertificeerd.